Onze Visie

Trapezium (op gericht in 1998) is gespecialiseerd in het traceren en selecteren van hoogopgeleide professionals op het gebied van accountancy, tax, legal, finance en banking.

Trapezium heeft een enorm netwerk opgebouwd van professionals. Onze kracht ligt echter in het benaderen van kandidaten in de passieve arbeidsmarkt. Deze professionals zijn de besten in hun vakgebied en zijn slechts latent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij hebben niet direct de intentie om van baan te wisselen, dit terwijl een nieuwe stap ten goede kan komen aan de ontwikkeling van de loopbaan. Juist deze professionals worden door Trapezium benaderd en uitgenodigd voor een vrijblijvend loopbaanconsult.

Onze werkwijze

In onze visie staat de loopbaan van de kandidaat centraal en niet een te vervullen vacature. Het voordeel van deze werkwijze is dat wij de kandidaat een onafhankelijk deskundig advies op maat kunnen geven en meerdere opdrachtgevers en vacatures kunnen aanbieden die mogelijk passen in het toekomstbeeld van de professional bij de verwezenlijking van de loopbaandoelstellingen. Het is onze ervaring dat een dergelijke werkwijze door professionals meer wordt gewaardeerd dan het aanbieden van één vacature of het in beeld brengen van één opdrachtgever. Ook voor een toekomstig werkgever onze aanpak is zeer zinvol; de professional neemt immers een weloverwogen vervolgstap in zijn of haar carrière. Onze werkwijze levert een hoge “success rate” op bij het bemiddelen van onze professionals.

Trapezium beschikt niet alleen over een groot netwerk van professionals, maar heeft ook belangrijke contacten binnen organisaties en instellingen anderzijds.

 • Het netwerk van Trapezium omvat:
  • Accountantskantoren: BIG 4, middelgrote en tal van kleinere kantoren
  • Belastingadvieskantoren: de bekende namen en niche kantoren
  • Advocatenkantoren: eveneens van klein tot groot
  • Banken
  • Bedrijfsleven algemeen: diverse multinationals en (groot) MKB
  • Instellingen in de non-profit sector

   

  Wij bemiddelen zowel in permanente posities als interim opdrachten.

Onze missie

Trapezium heeft zich ten doel gesteld hét bureau te zijn waarbij de kandidaat écht centraal staat. De enige manier om daadwerkelijk maatwerk te leveren.

 

Gezien het feit dat we al zo lang bestaan en we veel lovende woorden van kandidaten ontvangen lijkt ons dat ook gelukt. Het mooie is dat door de kandidaat centraal te stellen de nieuwe werkgever (onze opdrachtgevers uiteindelijk) ook veel beter geholpen zijn. De match is namelijk veel passender dan via de reguliere werkwijze van adverteren, al dan niet via bureaus. Neem gerust contact met ons op voor specifieke vragen. Het betreft immers maatwerk…. 079 361 7010

Heeft u een dringende vacature?