Opdrachtgevers

De juiste kandidaat vinden voor de zwaardere posities binnen uw organisatie is niet gemakkelijk. Het is een tijdrovende klus waarmee veel kosten en expertise gemoeid zijn. Maar het is dan ook erg belangrijk. Zeker op financiële posities kan middelmaat funest zijn voor een organisatie.

De kandidaat-gerichte visie van Trapezium heeft ertoe geleid dat wij de afgelopen decennia een groot netwerk van professionals hebben opgebouwd binnen de werkvelden finance, accountancy, tax & legal en banking. Omdat wij met professionals praten die tot de top van hun vakgebied horen en investeren in deze gesprekken nog voordat zij daadwerkelijk willen switchen, weten wij welke mensen wij moeten en kunnen benaderen (we kennen ze immers al) met de kwaliteit en achtergrond die bij uw organisatie en branche past.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Trapezium of wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om nader kennis te maken. Kantoor 079 361 7010 of bel Alexander Loeffen op 06-246 88 323

De juiste kandidaat vinden voor de zwaardere posities binnen uw organisatie?