Kandidaten

Je bent door ons benaderd of hebt onze naam via het netwerk vernomen. Trapezium heeft je uitgenodigd voor een vrijblijvend adviesgesprek of heeft haar contactgegevens aan jou verstrekt zodat wij je wellicht in de toekomst van dienst mogen zijn.

Wellicht heb je wel eens met de gedachte gespeeld van werkgever te veranderen en heb je vooralsnog geen actie ondernomen. Het kan ook zijn dat je het prima naar je zin hebt bij je huidige werkgever en niet direct behoefte om van baan te wisselen, dit terwijl een nieuwe stap ten goede kan komen aan de ontwikkeling van je loopbaan. Althans, dat zou kunnen. Het is verstandig om je mogelijkheden te verkennen vanuit de positieve situatie waarin je je thans bevindt.

Tijdens het loopbaanconsult nemen wij je loopbaan tot op heden onder de loep, bespreken jouw wensen en ambities voor de toekomst en bepalen jouw persoonlijke drijfveren en competenties. Indien je dit wenst, kunnen wij ons uitgebreide netwerk voor je openstellen en jou met uiterste discretie en zorgvuldigheid introduceren bij organisaties die in jouw toekomstbeeld passen.

Trapezium acteert als jouw sparringpartner en begeleidt je tijdens dit proces.

Nog nooit niet eerder van ons gehoord (in de media)?

Trapezium adverteert niet. Wij gaan graag zelf op zoek naar goede kandidaten. Onze insteek is dan ook anders dan die van vele andere bureaus.

Acountancy, tax & legal

Trapezium Accountancy, Tax & Legal is gespecialiseerd in het traceren en selecteren van professionals in de accountancybranche, belastingadvieswereld en juridisch advisering en advocatuur.

read more
Finance

Trapezium finance is gespecialiseerd in het traceren en selecteren van professionals in het financiële werkveld.

read more
Banking

Trapezium banking is gespecialiseerd in het traceren en selecteren van professionals in het bankwezen en daaraan gerelateerd.

read more

Opzoek naar de juiste financiële kandidaten voor uw bedrijf?